mr Mokri guzon istoka

Nisam mogao da odolim Darkovom fenomenalnom tekstu koji svakako morate pročitati

U organizaciji Udruženih guzona srbije (UGS), Nezavisnih guzona srbije (NUGS), Saveza samostalnih guzona srbije (SSGS),  Balkanske unije guzona (BUGUZ) , Agencije za prekograničnu saradnju guzona (PREGUZ)  a na inicijativu grupe građana Mokri guzoni istoka (MIGUZ), raspisan je konkurs za izbor:

Mistera Mokrog guzona istoka – MIMIGUZ – sezone 09/10

Projekat su podržali Međunarodni zavod guzonske unije  (GMUZ) kao i Zajednica guzonske unije zemalja (ZGUZ), a finansira se (pored sponzora) od strane Agencije za  integraciju guzona (INGUZ)  i novoosnovanog odeljenja Nestranačkih  internacionala guzona u svetu  (ONIGUZ).

Sponzori – Za sada su se javile sve javne ustanove u likvidaciji, stečaju ili osnivanju. Bilo da su u prelaznom, dolaznom ili odlaznom postupku. Sa više ili manje vd i hd stanja. Odbornici više opština su najavili odvajanje od ličnih honorara i svojih transfera u korist akcije.

Istorijat i ideja – Stalna tribina guzona (STIGUZ) pri Fondu za otvoreno društvo guzona  (FOGUZ) je prvi put javno prezentovala ovaj projekat, na Letnjem internacionalnom zajeničkom guzonskom savetovanju (LIZGUZ) a sve zbog usrkaćivanja prava muškom delu populacije i favorizovanju suprotnog pola u manifestacijama takvog tipa. Poseban doprinos je dalo uduženje za Humanitarno pravo guzona  (HUGUZ) svojim Elaboratom o slobodama i pravima guzona u svetu i kod nas.

Po prvi put dakle, a mi imamo čast da se u našoj sredini održi premijera za Mistera mokrog guzona – istoka. Plan je da manifestacija poprimi značajniji karakter i da se u narednom periodu  javi što više kandidata iz celog sveta. Već postoji ideja za jedan global guzing, a mi bi ovom organizacijom samo još sigurnije potvrdili da smo jedan od najjačih kandidata. Finansijski efekat takođe, ne bi izostao.

Uslovi su više nego povoljni i nema posebnih pravila. Dakle otvoreno, slobodno i pristupačno svima. Svaki kandidat mora da ispuni sledeće uslove: -Da je punoletan(maloletni ne mogu učestvovati čak ni uz odobrenje mame i tate guzona) , da nije osuđivan, posebno da nije izdržavao zatvorsku kaznu bez obzira na prekršaj, da nije podvrgavan estetskim zahvatima i da zna da pliva. Potrebno je da kandidat pošalje sliku sa par podataka.

Žiri je, kako to dolikuje manifestaciji, sastavljen od modnih kreatora, umetnika, uglednih privrednika i političara.

Način glasanja se obavlja isključivo SMS porukama jer je to jedini i najpošteniji način. U svakom drugom slučaju može biti nameštanja i favorizovanja. NPR: Ako je vaš favorit kandidat broj jedan, otkucajte mimiguz_1 i pošaljete na broj 16909

Način konkurisanja:

mimiguz1Guzon broj 1 – Biografija, po mogućstvu što kraća, ali nije obavezna, na primer, ovako – Živi i ne radi Boru. Školu završio  zadovoljan. Nije član nijedne partije. Deklarisano nepodoban. Suviše se guzio gde treba i gde ne treba, tako da šansu traži u  umetničkom dokazivanju.

Potrebni podaci –  Veličina: L – broj 4, D – broj 4, Obim: – gornji 65 cm, srednji 80 cm, donji 65 cm. Snaga 48 dB. Kapacitet i krajnji domet  dobaca retke sadržine 67 cm. Homogenost gušće sadržine u uspravnom položaju 20,4 cm uz  Izdržljivost od 7 sati, a sve u poznatom “košarkaškom stavu”.

Rok za prijave: 31.12.2009. do ponoći.

Objavljivanje liste kvalifikovanih 31.01.2010.

Centralna manifestacija i takmičenje 31.03.2010. Proglašenje pobednika i uručivanje nagrada (koje je će do samog kraja ostati u tajnosti) 01.04.2010.

Mesto održavanja se još ne zna, ali će biti objavljeno na vreme.

Ulaz – dž.