Michael Jackson ipak je ubijen

Izvor:  Jutarnj list

Michael Jackson je ubijen! Tako se barem stoji u službenom zapisniku o autopsiji zvijezde u kojem je jasno naveden uzrok smrti: kralj popa umro je zbog prevelike doze Propofola, lijeka protiv bolova, koji mu je ubrizgan u venu.

Dokument koji je objavio britanski News of the World time je ujedno otkrio i glavnog sumnjivca. Riječ je o Michaelovom liječniku 56-godišnjem Conradu Murrayju koji se već priprema za suđenje. Unajmio je skupe odvjetnike, među njima i Michaela Flanagana, hollywoodskog odvjetnika koji je jednu medicinsku sestru već oslobodio tužbe koja ju je teretila za ubojstvo izazvano pogrešnim davanjem Propofola.

Optužnica koja se očekuje liječnika će najvjerojatnije teretiti za ubojstvo iz nehaja. Murray je policiji priznao kako je 50-godišnjem Michale Jacksonu ubrizgao Propofol i neke druge lijekove nekoliko sati prije njegove smrti.

– Vjerujemo policiji. Želimo da dobro pripreme slučaj kako bi optužili čovjeka odgovornog za Michaelovu smrt – izjavio je izvor blizak obitelji Jackson, tvrdi britanski tabloid.

Isti izbor tvrdi i kako obitelj preminulog Michaela smatra kako je za njegovu smrt odgovorno više osoba, a ne samo liječnik.