Vanzemaljci

Godine prolaze brzinom od koje nas podilaze žmarci ili trnci – svejedno je ….. (pre svega upućeno mojim vršnjacima). Starimo, postajemo iskusniji (predpostavljam) i dovoljno je, nažalost, imati „xy“ godina i malo, vrlo malo pameti, da bi mogli zaključiti da se ništa bitnije kroz sve te godine ne menja. Tačnije, menja se,…. ali nasuprot sveopštoj euforiji- na gore.
Zavladali su najgori, zauzeli busije pa ne puštaju. Možda takvi baš i ne vladaju , ipak siguran sam da su u samom vrhu … siguran 100%. Odnekle su isplivali oni koji su u neka normalna vremena mogli biti samo vodonoše i šegrti, oni koji nikada nisu, niti će imati svoj stav, neki vanzemaljci koji mrze, ne podnose i preziru, i jadnici kojima je u krvi nerad, prevara i bezobrazluk svake vrste.
Sada ponovo preklinjemo neka davna „robovska vremena“ kada smo živeli kao ljudi- nasuprot ovoj demokratiji i svim ljudskim pravima, brizi države i čitavog Sveta. Preklinjemo vreme kada smo putovali Svetom, pljujemo po svemu što je naše veličajući tudje, bodemo se noževima i pucamo jedni na druge ne shvatajući da je sve to samo jedna tužna i jadna igra u kojoj svi gubimo.Koliko će potrajati vladavina vanzemaljaca? Koliko ćemo verovati u neverovatne priče i izigravati hipnotisano stado ovaca? Koliko dugo možemo izdržati? Smrt vanzemaljcima svih galaksija (i partija-naravno)