Udruženje „ISTOK“ Bor sa sponzorima i prijateljima

Preuzeto sa bloga: Udruženje ISTOK Bor

Dvodnevni boravak u Beogradu iskoristili smo maksimalno za susrete i druženje sa našim sponzorima, učesnicima u programu i gostima, predstojećeg „BORNET“ -a u novembru, koji će biti održan 26 i 27 novembra u Hotelu ALBO u Boru.

Raspored je bio  gust, a zadesio nas je i najtopliji dan ovog leta, pa smo po tropskoj vrućini jurcali po gradu trudeći sa da nikoga ne zaobiđemo, zapostavimo ili zaboravimo.  Iznenađujuće za nas je to, da su svi pokazali makismalno interesovanje i pažnju bez obzira na svoje obaveze i tropsku vrućinu. Jutro po samom dolasku obeležio je Srđan Staletović ispred ISC-a koji nam je u nekoliko minuta u Cafeu „Simbol“ ispričao koncept i svoje zamisli vezane za dalju saradnju na relaciji ISC SerbiaUdruženje „ISTOK“ Bor. Zahvaljujući uvek spremnom i raspoloženom Staletoviću uspostavljen je kontakt i po svemu sudeći sledi uspešna  saradnja  sa BETA, FONET i BCIF. Bilo je govora o organizaciji promotivnih spotova koji će biti urađeni uz nesebičnu pomoć MTV B GOOD kampanje ali preciznije na tu temu možemo govoriti nakon sledećeg sastnaka sa gospodinom Staletovićem sredinom septembra.

Centralni događaj dana svakako je poseta u sedištu ComTRADE– u Beogradu, i susret sa menadžmentom i samim vlasnikom kompanije, gospodinom Jevrosimovićem. Uvek prijatni, srdačni i raspoloženi za druženje kroz koje u pravilu teče snažno izražena količina energije vezana za projekte i nove proizvode, nije izostala ni ovom prilikom. Potpisali smo Ugovor o sponzorstvu, dogovorili način izrade strategije u pokretanju projekta E-GRAD, a Srečko Miodragović,  Tatjana Glišić, Milica Đakonović, Nenad Pavlović i Goga Vučković predstavili su nam projekte koji će biti ucrtani u trasu daljeg toka saradnje našeg udruženja sa velikom svetskom kompanijom.

Popodnevni sati bili su rezervisani za susret sa gospodinom Milojem Sekulićem, vlasnikom Internet agencije, sa kojim smo razgovarali u njegovom delu programa na BORNET-u, mogućnostima projekta Naslovi.Net – internet kliping, uz dogovor da detalje zbog obostrano gustog dnevnog rasporeda i dnevnih temperaturnih neprilika, ostavimo za sastanak koji će biti organizovan tokom septembra, kada ćemo detaljnije izvestiti o čemu će gospodin Sekulić govoriti na Borskim susretima internet korsinika.

Bitno je napomenuti da su dogovori o sponzorstvu sa Ministarstvom za ekologiju, rudarstvo u prostorno planiranje u toku našeg boravka takođe privedeni kraju, dokumentacija iskompletirana, pa sa ponosom možemo naglasiti da smo bogatiji za još jednog snažnog ali i važnog sponzora. Svakako nećemo izostaviti marketing tim TELEKOM-a koji je takođe učinio sve da se naša manifestacija u novembru maksimalno pomogne.

U ime Udruženja „ISTOK“ Bor, svim sponzorima sa kojima smo 24. i 25. avgusta dogovorili oblik i dinamiku saradnje, dugujemo veliku zahvalnost ubeđeni da će njihova pomoć biti presudne kako bi  uz našeg generalnog sponzora RTB Bor i ostale sponzore koji nas prate od „East Weekend Fest“-a bili još bolji i uspešniji u nastojanjima da promovišemo internet tehnologije, njihovu primenu i popularizaciju ali i  skrenemo pažnju na ekološke i druge probleme grada i javnim diskusijama ubrzamo proces njihovih pojedinačnih rešenja.

Naravno posebano još jednom treba naglasiti da posle rešenja svih pomenutih problema Bor sa svojom okolinom ima šta da ponudi svima koji žele da se odmore, bilo da je letnji ili zimski period u pitanju, ali i zainteresovanim putnicima namernicima koje interesuje, planinarstvo, seoski, lovni ili jednostavno klasični turizam i pruži puno uživanja i zadovoljstva u oblastima netaknute prirode u naposrednoj blizini grada.  Sve to je naravno zacrtano kao jedan od krajnjih ciljeva svih manifestacija koje Udruženje „ISTOK“ Bor organizuje.

Večernje sate je obeležio susret tviteraša na #BornetUP koji je održan u palačinkarnici AMICA u Mišarskoj ulici u Beogradu, gde smo se družili i „hladili“, kako je ko znao i umeo, ali i pričali i upoznavali se iako neka online-poznanstva postoje preko 2 ili 3 godine. Nudimo vam nekoliko fotografija u želji da dočaramo delić ovog izuzetno posećenog skupa.

Više fotografija pogledajte OVDE>>

 

2 Komentara