Udruženje “ISTOK” Bor – Kotizacije i rezervacije za BorNET 2011

Tridesetak dana uoči Borskih susreta internet korisnika 2011, je pravo vreme da Vas obavestimo o detaljima i obavezama koje će vam omogućiti da prisustvujete i družite se sa ekipom predavača, učesnika ali i predstavnika sponzora BORNET– a, koju predvode: Oliver Dulić, Ljuba Ninković, Nebojša Radović, Miloje Sekulić, Gordana Čomić, Jovan Marić, Jorgovanka Tabaković, Dejan Vesić, Srđan Staletović, Tomislav Damnjanović, Branka Đukić, Veselin Jevrosimović, Danica Radišić, Dubravka Duca Marković, Jelena Krajšić, Branislav Lečić i mnogi drugi.

Kotizacija je, kako smo najavili  2.000,00 RSD, i omogućava vam prisustvo na svim predavanjima uključujući i sve prezentacije koje će u ta dva dana biti održana u prostorijama Hotela ALBO, organizovan obilazakRudarsko-topioničarskog basena Bor, ali i niz drugih popusta. Uplatom kotizacije automatski ste rezervisali smeštaj (ukoliko iz bilo kog razloga odlučite da u vreme manifestacije boravite na drugom mestu) a o rasporedu i načinu popunjavanja kapaciteta ćemo kao i u maju – uz dogovor. Kotizaciju možete uplatiti na žiro račun 160 – 341876 – 29 kod Banke INTESA (sa pozivom na broj 26-27/11) a sa dokazom o uplati vaše račune i kartu kotizacije preuzeti na recepciji Hotela ALBO. Procedura može biti i standardna, predračun, uplata, rezervacija,  i t d … U protivnom sve ćemo vrlo brzo obaviti zajedno, po vašem dolasku i na licu mesta.

Organizator je obezbedio značajan popust na smeštaj tako da će ležaj sa doručkom, recimo u trokrevetnoj sobi, za noć biti nešto iznad 1.500,00 RSD, a cena ručka (tri različita menija) u oba dana će za goste sa plaćenim kotizacijama biti 450,00 RSD. Plaćanje kotizacije, koja je na Bornet -u usuđujemo se reći, izuzetno popularna,  u odnosu na sadržaj koji manifestacija nudi, Vam omogućava da svečanoj večeri u subotu uveče 26. novembra, uz živu muziku i bogat meni prisustvujete za samo 850,00 RSD. 

Naravno, kotizacija će biti 30 % povoljnija za goste iz Bora a BORNET će sa zadovoljstvom pobrinuti o nekolicini specijalnih gostiju čije će kompletne troškove snositi Udruženje ISTOK Bor. Studenti i borski učenici srdnjih i osnovnih škola, mogu prisustvovati manifestaciji besplatno. Pitanje prevoza ovom prilikom prepustili smo Vama ubeđeni da su sve ponuđene cene izuzetno povoljne i pristupačne.

I na samom kraju rezervacije smeštaja možete obaviti na prezentaciji Hotela “ALBO” Bor ( office@hotel-albo.rs Kontakt telefoni +381 30 24 96 962 +381 30 24 96 ) sa naznakom “za BORNET”. Svakako, to ne znači da po dolasku u Bor ili već sada ne možete pokušati i naći po ceni i kvalitetu, povoljniji smeštaj, – ukoliko za to budete imali vremena. U svakom slučaju mi ćemo vam pomoći, sa napomenom da tih par stotina dinara uštede na smeštaju u nekom drugom mestu ide na prevoz, ishranu ili nešto treće. O kvalitetu usluge koju mi preporučujemo je sasvim nepotrebno govoriti – zbog toga: Hotel “ALBO” Bor.

Napominjemo i pozivamo sve koji su uplatili kotizaciju za East Weekend Fest, a iz bilo kog razloga je nisu iskoristili, da to učine na BORNET-u 26. i 27. novembra.

Za sva pitanja u  vezi informacija koje nisu obuhvaćene ovim kratkim uputstvom, pišite nam na upravniodbor[at]istok.org.rs ili se javite na 062 487 601.

Dobrodošli u Bor