Saša Mirković – superstar

Hteo sam nešto da napišem. Hteo sam svašta da napišem ali ima li smisla i potrebe za tim. U dva dana dva saopštenja posredstvom borske televizije koja sasvim je očigledno robuje ovom neverovatnom čoveku.

Najsramniji dani grada Bora i javnog života u njemu su svima dostupni, nismo dodadavli niti oduzimali pa vi sami zaključite. Sramota me je da ovo uopšte objavljujem ali ipak moram.

2 Komentara

 • Moo

  11. oktobar 2008. at 10:16

  Komentar na TV prilog broj 2.

  Ali, i remont kotla, čoveče! Muzike i kotlova! Reči nemam, ko je njega učio političkom marketingu?!?!

  Obratila sam pažnju i na otvorenu pretnju reketom firmi Bor Travel, koja je subvencionisana onoliko, a sada ne da ni dinara! Gospode bože, stvarno nije ni čudo što vas je sve sramota ovog čoveka.

  I, recite mu molim vas da je genetiv množine imenice spektakl: SPEKTAKALA, a ne spektkla 😛

 • borsky

  11. oktobar 2008. at 12:02

  Draga MOO … kakva gramatika i padeži? Ta varijanta u slučaju ovog magarca nije zastupljena. On od škole ima dava, a možda samo jedan veliki odmor.
  On u gradu meri, seče, kroji i odlučuje ali nažalost Bor nema čoveka koji će mu u direktnom razgovoru reći bilo šta jer on iz svoje firme šalje fono izveštaje u borsku televiziju a dok je bio tamo na funkciji to je radio iz svog kabineta koji je na smo nekoliko metara od studija u koji se tobož javlja iz „daleka“ uključujući se u program uživo.

  Ne sme čovek na ulicu da izadje a to samo po sebi dovoljno govori. Ukoliko si propustila dosadašnja obraćanja ovog promešenog političara i biznismena pogledaj ovih nekoliko linkova … biće ti jasnije.

  http://www.youtube.com/watch?v=AlwAxp618zQ
  http://www.youtube.com/watch?v=_9IYexsA3bQ
  http://www.youtube.com/watch?v=1azfgZcdYeQ
  http://www.youtube.com/watch?v=9s2mL9H9i14

  http://www.bor-grad.com/audio/e_moj_sasa.mp4

  biće još linkova … 🙂