„Rolling stones“ u Beogradu 14.jula

„Rolling stones“ u Beogradu 14.jula

Sve je spremno za dugo očekivani dolazak Stonsa – napravljeni su plan bine i ulaznih kapija za beogradski koncert, koji će britanska četvorka svirati u okviru „A biger band“ turneje. Karata za veliki spektakl još ima u prodaji.

Rolling stones

Čelnici „Music stara“ kažu da će na repertoaru najverovatnije biti najveći hitovi Rolingstonsa.

– Pred svaku turneju oni imaju po tri-četiri repertoara, a u gradovima u kojima nikada nisu nastupali obično se odluče za najpoznatije hitove, tako da će ovde svirati i „Satisfaction“, „Brown sugar“ i „Don’t Stop“, ali i pesme s poslednjeg albuma – rekao je Raka Marić, direktor „Music stara“.

Iako se lista sa zahtevima benda čuva u tajnosti, poznato je da će se Džeger pred koncert zagrevati na pokretnoj traci u ličnoj teretani, koja je smeštena u jednom od kamiona koji Stonse prate na turneji. Što se tiče ostatka boravka velikih zvezda u našoj prestonici, organizatori su napravili bogatu ponudu, a o detaljima će odlučivati članovi benda i njihov menadžment.

Rolling stones

Karta s koncerta Stonsa u Zagrebu na aukciji
POKLON Jedna od sačuvanih karta s jedinog koncerta Stonsa u bivšoj SFRJ, u Zagrebu 1976. godine, biće prodata na humanitarnoj aukciji, čiji će prihod dobiti Fond za pomoć slepima Srbije. Takođe, moguće je da će zvanični fotograf beogradskog koncerta biti naš fotograf Branislav – Brajan Rašić, koji već godinama radi sa Stonsima i koji će slikati prvi i poslednji koncert na njihovoj evropskoj turneji.