Radio MISH

Ni sam ne znam kad pre je prošlo tih 5 godina od kada je Radio MISH poslao svoje prve zvuke u etar. Pet godina koje su veoma gusto isprepletane događanjime svih vrsta i kalibara. Sve aktuelno za moj sadašnji način života i status se, čini mi se, desilo u tih proteklih pedest i osam meseci.

Sećam se da sam kada je prvi put krenuo  stream  bio toliko ponosan makar i na tu klicu svog davnašnjeg sna, jer biti vlasnik internet radija nije uopšte težak i neizvodljiv poduhvat. Radio stanicu sam želeo kao klinac radio u nekoliko velikih stanica i na kraju uspeo da imam svoj radio, makar to bio i internet radio.

Neću vam pričati koliko je bilo teško pobediti sve strahove, loše ocene , nesnalaženje i one koji su želeći da mi pomognu „oštrim komentarima“ ipak uticali pozitivno. Pobedila je volja i želja i svakodnevnim usavršavanjem sam uspeo da dođem do zadovoljavajućeg zvuka i programske šeme koja se svidela onima koji žele da čuju uglavnom staru dobru muziku. Uz malo neobaveznog ćaskanjasam privukao sam sa svojim saradnicima  veliki broj onih koji slušaju i znaju za Radio MISH.

Projekat „Internet Radio stanica“ prirodni je nastavak mog prvog projekta pod imanom Bor-grad INFO pa je sasvim prirodno da sam pre skoro dve godine jedan stream kanal posvetio gradu koji volim i koji je od mene napravio to što jesam a to je Bor-grad RADIO, koji možete slušati OVDE>>

Biće tu još dosta novih stvari o čemu ću vas obaveštavati na vreme a za sada toliko. Info- centar koji već pet godina raste obogaćen je informativnim centrom Timočke krajine i domenom www.gradskiservis.com koji će tek pokazati prave rezultate uz pomoć sve većeg broja saradnika iz celog Sveta.

Toliko za danas uz preporuku da večeras posle 21:00 poslušate emisiju „Mišova muzička kutija“ u kojoj čemo pričati o prevari.

Dobrodošli na talese Radija MISH


2 Komentara