Protokol za medije i posetioce manifestacije Bornet

BORNET 2011 Baner 200x200

Da bi kao novinar prisustvovali Bornet-u , 26. i 27. novembra u Hotelu „ALBO“, zbog velikog interesovanja medija, potrebno da ispunite bar dva od tri postavljena uslova:

  1. 1. Da ste član nekog novinarskog udruženja ili ste zaposleni u nekoj medijskoj kući, što podrazumeva da imate i akreditaciju iste.
  2. 2. Da, ako posedujete sajt ili lični blog, mesec dana pred manifestaciju na sajt okačite baner manifestacije na vidljivo mesto a sam baner možete izabrati po vašem nahođenju na straniciwww.istok.org.rs/blog/baneri .
  3. 3. Da po održanoj manifestaciji, na sajtu objavite tekst o održanoj manifestaciji.

Vaš dolazak na manifestaciju svakako treba unapred prijaviti i to na mail pr@istok.org.rs . Ispunjavanjem uslova i prijavom na navedeni mail, stičete pravo na slobodan ulazak na manifestaciju. Svoj dolazak već su najavili novinari BETA-e, FONET-a, RTS-a. RTV Bor i t d.

Što se intervjua sa predavačima i gostima tiče, osnovno pravilo je da će sve biti organizovano isključivo preko članova udruženja kako bi se izbegle neprijatnosti koje smo imali na „East Weeknd Fest“-u kada je nekolicina učesnika i gostiju bukvalno iz minuta u minut uznemiravana od radoznalih i upornih novinara u nameri da se po svaku cenu uradi intervju, iako oni za to nisu imali ni želje ali ni vremena pa se nadamo Vašem razumevanju u ovom pogledu.

Posetioci će moći da prisustvuju svim predavanjima, oba dana manifestacije uplatom kotizacije u koja je već objavljena u iznosu od 2.000,00 dinara, a za posetioce iz Bora, Udruženje ISTOK odobrava popust uz ličnu kartu od 30%.

Kotizaciju ne plaćaju učesnici u programu, (spisak će biti objavljen  na stranici UČESNICI 15 dana pre manifestacije), specijalni gosti i novinari pod navedenim uslovima.

Upravni Odbor Udruženja ISTOK Bor

Preuzeto sa>>