Predaja nije opcija

Krmeljiv i čupav, u sam cik zore, sam odgegao do kupatila i stao pred ogledalo. Pazio sam na kretanje do istog, jer je naučno dokazano da najnoviji soj korona 784 virusa ne trpi prebrzo kretanje i zevanje u kretanju. Ogledalo moramo od nedavno da poprskamo asepsolom najdalje deset sekundi posle početka korištenja, jer taj isti virus pogledom u veća ogledala hoće da se duplira , tako da u istom organizmu razvije paralelno dva soja virusa, što može biti vrlo opasno.

Puštanje vode na specijalnom uređaju koji već nekoliko godina koristimo takođe uz specijalnu proceduru zahteva upotrebu specijalnih rukavica od silikonske smese čiji sastav je stroga tajna. E sad pošto se korona 784 prenosi i vodom, umivamo ogledalo, ali pažljivo da neka kap ne završi na licu.
Tako fino i pažljivo umiven, perem zube bez četkice usisavanjem kaladonta koji držimo u ustima tri minuta i tridesetipet sekundi. Potencijalno kontaminirani sadržaj pljuvačke i kaladontaa izbacujemo u posebne sterilisane kesice i odlažemo u specijalne kontejnere koji su instalrane pored specijalne wc šolje koja može biti najdalje pola metra od iste.

U slučaju korišćenja wc šolje, početak nužde aktivira specialni audio sistem koji emituje izveštaj kriznog štaba i vesti iz te oblasti, a ukoliko je ipak u pitanju velika nužda, audio sistem emituje izjave i preporuke političkog vrha sa njihovim stavovima i savetima vezanim za suzbijanje velike pošasti koja evo već dvadeset godina nije ni blizu kraja.

KORIŠĆENJE DRUGIH DELOVA KUPATILA je malo komplikovaniji i o tome ćemo nekom drugom prilikom, ali bitno je da je kupanje i tuširanje dozvoljeno po unapred određenom rasporedu koji se saopštava putem gore već pomenutog audio sistema, i svodi se na tri puta nedeljno po trideset minuta, maksimalno.

Od 43 revakcinacije mnogo toga je postalo jednostavnije ali i o tome ne bih ovom prilikom.

TV i radio preogrami su ukinuti pa van kupatila i prilikom izlazaka koji su tako strogo definisani i ograničeni nose se male mikro slušalica koje prati centralni državni program na kojem dobijamo potrebna uputstva i preporuke. Ima tu i muzike a isključivo se koriste numere inspirisane pandemijom i borbom protiv nje.

Vizuelni/ video programi se mogu pratiti to jest kupiti, ukoliko uspete da nabavite specijalni uređaj za novu generaciju tv prijemnika, i tu su uglavnom programi sa gostovanjima, političkim temama, izjavama i saopštenjima.

Filmski i drugi sadržaji su ukinuti zbog najnovijih istraživanja koja su dokazala da filmski, dramski i kulturni sadržaji, pogubno utiče na psihu ionako strašno depresivnog naroda, koji najbolje reaguje isključivo na izjave na predsednika, premijera i ministara, jer se zagarantovano luči dovoljna količina adrenalina koji je jedan od najboljih terapija.

Po povratku u dnevnu sobu sasvim drugom putanjom, seo sam na svoju fotelju koju su momci u skafanderima upravo dezinfikovali i odleteli sa terase svojim letećim biciklima ponevši sve kontaminirane sadržaje koje sam napravio u kupatilu.

Stavio sam svoju slušalicu i čitav sat uživao antipandemijskim kompozicijama i jučerašnjem popodnevnom obraćanju predsednika republike ….

Živela Srbija
Mart. 2028. godine