Prdež smrdljive demokratije …

Svima koji su oštećeni u vreme ničim izazvane pljačke, država je dužna nadoknaditi štetu. To je ista ona država koja je organizovala protest u nameri da pokaže svetu jedinstvo i jad napaćenog nebeskog Srpskog naroda. Znači svi koji su ostali bez leve ili desne patike, imaju rasparene modele ili su u ekslluzivnim radnjama „nabasali“ na kakav falš bilo koje vrste – treba da se jave. Znamo mi da vi ne biste to nikad ali krali drugi pa ajde i vi malo ….. ma jebem li vam paštetu koja vas je odghranila. Verovatno bi u nekoj ne daj Bože ratnoj prilici isto tako ili čak i gore. A? Toliko o tom narodu ….
Gospodina Vojislava doktora Koštunicu nemojte optuživati jer bi čovek pristao u svojoj neobaveštenosti i na gore stvari ne bi li još samo jednom, na zalasku svoje političke karijere stao pred masu i uzviknu onako sa vidnim odsustvom talanta za glumu, poneku parolu. Ako slučajno medju vama ima nekoga kome se nastup pomenutog gospodina nije ogadio smatrajte se mentalno oštećenim usled dugogodišnje situacije pa se i vi priključite gore navedenima i prijavite za nadoknadu štete.

Moram sa žaljenjem da primetim da je izostala ovom prilikom ona čuvena poskočica „Ne sme niko da vas bije“ pa da rimejk starih dobrih vremena bio kompletan, Eto i naši čuvari reda a ponajviše mira se u medjuvremenu okrenuše pameti i razumu ali džaba. Sve radimo kao i uvek – naopako. Kada nije trebalo tukli su i „razilazili“ spontano okupljene mase a sad …. ne znam … ovo je strašno.
Istini za volju promena ima i to stoji, jer ne moraš više da se razmišljaš, smeš li da džogiraš Topčiderskim parkom ako si nekome odgore otvoreno rekao da je djubre i razbojnik ili da napišeš to u svojim novinama ali neki standardi se ne menjaju pa se klinci i dalje vrlo brzo obogate nošenjem gajbi i ostalim „časnim“ poslovima dok nam na drugoj strani pametni i inteligentni lutaju po Svetu …. Naš neodoljivi šarm šatorskih orgijanja, hladnjača, snajpera i žestokih momaka, i devojaka koje ladno pokradu pa još i postanu vest u celom svetu, nam garantuju medijsku pažnju i „poštovanje“ i ubuduće pa čemu onda očajavati …
Iako je Vojislav doktor Koštunica uz malu pomoć drugih izmanipulisanih ali ipak zasužnih gradjana, nameravao da organizuje dogadjanje naroda, desio se u stvari definitivni i konačni predž  te smrdljive demokratije ….