O tome kakav sam ja paćenik …

Juče napisah tekst „Ko krekuje istinu“. Ne znam gde sam pogrešio i koliko je greška „zaista teška“ tek dobih na njega komentar sledeće sadržine. Komentar je usledio posle male forumske rasprave koja je za epilog imala moje banovanje zbog vređanja članova foruma. Vrlo je interesantno da oni koji su tamo mene vređali nisu ni opomenuti ali da ne cepidlačim – nije važno. Najbolje da to ocenite sami. Komentar glasi:

„Ti ćeš biti tužen za svaku fotografiju koju si objavio bilo gde a gde se prvo nalazim ja, a drugo moj suprug.

O tome ko si i kakav si paćenik i koliko si para pokrao zajedno sa Rankićem pročitaćeš na MOM BLOGU pa vidimo se … uskoro …“

Sve to ne bi bilo ništa posebno ni čudno da autor teksta nije sekretar onaše organizacije BITNO koja je revoltirana raspravom na jednom forumu u nemoći i besu- koji pokušava meni da pripiše,  počela da preti tužbama i svakojakim drugim glupostima. Naravno i sam sam član organizacije od smaog osnivanja i trudio sam se da organizaciji pomognem u granicama svojih mogućnosti.

Gore navedena gospodja je zaboravila koliko uvreda i neistina je od januara do danas izrekla o meni i mojoj porodici, po borskim forumima i blogovima, koliko puta je pokušala da u diskusiju uvuče čak i najmladju generaciju pričajući najneverovatnije izmišljotine, kao i u ovoj otvorenoj pretnji i komentaru.  Zaboravila je da je u pokušajima da odbrani svog veoma problematičnog supruga vređala i nmoju majku, suprugu i decu i ona je po svemu sudeći jedna veoma  neprijatna žena pa se iskreno divim onima koji su uspeli da sa njom imaju bilo kakv oblik saradnje.

Za moje prijatelje koji ne znaju, Rankić je bivši predsednik opštine Bor pa ćemo videti ishod ove tužne i apsolutno neosnovane optužbe na NJENOM BLOGU.  U komentaru na forumu još uvek možete pročitati niz uvreda koje pod forumskim nickom redovno koristi ova dama kao i njen suprug gde čak dovodi u pitanje dobre namere mog učešća na BlogOPEN-u 2008 kao sponzora. Bor-grad INFO i HerbaPLANET su po mojim saznanjima  finansirali 25% troškova Blog OPEN-a. Nismo tražili ništa posebno pa čak ni iskoristili sve što nam je pripadalo po sponzorskom ugovoru jer je osnovni motiv bio pomoći organizaciju a ne raditi ličnu promociju kao što to radi sekretar organizacije na svakom koraku.

Naravno zbog javnih optužbi u tom smeru  ću sa svojim saradnicima ipak još jednom preispitati sponzorsko učešće za iduću godinu koje smo već sa zadovoljstvom najavili a na najavljene tužbe ćemo adekvatno odgovoriti – šta drugo.

s poštovanjem

Vaš Borsky