Novogodišnja

Hteo sam ja onomad da napišem nešto u ovo svoje takozvano web mesto, ali te PANDEMIJA te ratovi i raznorazne krize ali eto oko ove Nove godine sa najvećim brojem dvojki do sada nađoh i lap top dole u podrumu a uopšte se ne sećam kako je završio tamo.

Razmišljao sam i redovno pratio društvene mreže. Svašta sam naučio za ove tri i nešto preko godine a kako i ne bi.

Ako niste primetili, ne morate više ništa znati, ni učiti jer drugi „mudraci“ će vas naučiti samo gledajte i slušajte. Oni znaju, procenjuju, preporučuju i otklanjaju svaku vašu tegobu čak i ako je objetivno nemate, nema problema.

Obodren ovim predsvečanim trenutkom koji odiše mirom, i nekom čudnom ali opravdanom napetošću bar u krugu od nekih 300- 400 kilometara želim vam svima sve nešto najlepše i ono što ste za sebe sami izabrali u nekim svojim javnim ili tajnim razmišljanjima.

Moja novogodišnja beseda kaže vam da i vi, bar na par dana izgubite svoje telefone, i preskočite svoje naloge na društvenim mrežama. Tamo ionako neće primetiti da vas nema, da se okrenete svojim najbližim bićima, da pričate i smejete se zajedno, ali ne drugima i njihovoj nesreći i muci, da baar na nekoliko dana budete okruženi pozitivim vibracijama aki i da isključite svoje tv prijemnike.

Eto, ako je od mene dovoljno je. Srećni vam svi predstojeći ali oni tekući praznika. Volite se i razmišljajte pozitivno, to je ionako jedino što vam je preostalo.