Novi izbori

Autor: Darko Lađević

Sudbina mog/našeg grada nikada nije bila neizvesnija. Komentari na raznim blogovima dovoljno govore o svemu. Za razliku od zvaničnih, informacije na internetu su tačne i precizne. Ljudi precizno govore šta žele ili šta ne žele. Pa gospodo političari zar je to toliko “teška matematika”. Setite se kako ste polagali ispite kada ste već znali pitanja a posebno odgovore.  Nekima su pomagale “puškice” a nekima mame i tate. Evo nudim se da Vam besplatno dajem časove i objašnjavam tablicu sabiranja. Za one “malo naprednije” takodje za dž, objasniću i tablicu množenja.

Evo Vam prilike. Sedite jedan dan. Pročitajte šta narod želi i budite “diktatori” ceo život samo ispunite želju ovog napaćenog naroda. Niko Vas ništa neće pitati. Niko Vas neće kritikovati kada svi budu lepo i lagodno živeli. Kad budemo bezbrižno slali decu u školu, na ekskurziju. Da slodobno šetaju gradom. Da gledamo kako bezbrižno ulaze u prodavnicu. Diskoteku.

Pa zar je to toliko teško. Kao kad ste čitali iz puškica tako sada čitajte ovde. Rešite ove “teške zadatke” vrlo prostim gestom i uživajte i Vi pored nas.

Dakle koristim pravo i priliku, napomenutu u uvodu ovog teksta, da kažem moj predlog. Evo konkretno za Predsednika skupštine opštine Bor predlažem/želim – Aleksandru Perović. Aleksandru Radović bih voleo da vidim kao gradskog menadžera, a za Predsednika opštine još jednu Aleksandru