Nedelja 11.jun 2006.

Gledao sam pre dva dana sportsku emisiju televizije Bosne i Hercegovina a u njoj Katalinski Musemić u studiju a Džaja iz beogradskog studija onako na uključenje. Setih se čuvenog pogotka koji je Katalinski postigao u onoj čuvenoj majstorici koja je igrana ,mislim 13.februara i to u Frankfurtu, protiv Španaca i koji nas je odveo na svetsko prvenstvo iste te 1974 godine koje si i tada igralo u Nemačkoj.

Narvno saznanje da je to ipak bilo pre 32 godine i da od tada ništa značajnije postigli nismo na polju fudbala a i na nekim drugim poljima me je vratilo u stvarnost, ipak po ko zna koji put sam spreman da verujem da ipak i mi nekada možemo biti bar blizu polufinala i finala. Sve je to za toliko interesantnije zbog toga što pored toga što u nedelju igramo prvu i ipak najvažniju utakmicu protiva samih Hoalndeza koji su nam dužnici za onih 6:1, se u Boru glasa za novog predsednika opštine… Moj bivši paša Roland koji je holandjanin se zdušno trudi da mi na sve moguće načine utera strah u kosti i ubedi me da smo i ovaj put najebali ….dok ja pretim iz svih raspoloživih oružja ubedjen da će opklada biti moja i sve što zu to ide.

Nedelja 11. jun će biti veoma važan i siguran sam, interesantan datum u mom dnevniku, jer desiće se lepe, važne ili čak nezaboravne stvari, U skladu sa time obavio sam proslednje pripreme i nabavke svega i svačega, završio sve važnije poslove i spreman sam na totalno opuštanje uz ovaj veliki sportski dogadjaj koji počinje za nešto više od dva sata.

Ukoliko u drugom krugu izbora za predsednika opštine Bor pobedi kao što svi očekujemo moj prijatelj Darko Mihajlović u nedelju će u gradu biti nezaboravno slavlje jer znam iz „pouzdanih izvor“ da Holandjani pucaju sa najmanje dva razlike…. Sorry Lolac ….

4 Komentara

 • RainDog

  9. jun 2006. at 20:49

  A jel se sećaš kad je Karasi dao gol Grcima, pa opet odosmo dalje… Kad li to beše majku mu? Imam u glavi celu akciju (isto kao i onu kad je Katalinski dao gol koji si pomenuo)…
  Ne bih da baksuziram, ali nisam baš uveren da ćeš da dobiješ pašu. Jebi ga, šta ću kad sam kenjara.
  E, ali što se Darka tiče, mislim da su šanse veće. Pa sad, da dobijemo bar na izborima. Mada naravno, neću da se bunim ako oderemo i Holanđane ( i nerešeno prihvatam).
  Inače, jednom sam imao slično slavlje, pre 15 godina: 29.05. 1991. uveče, Zvezda postala šampion Evrope, a kad sam posle nekoliko sati otišao do bolnice da vidim šta mi radi žena, a ono – dobio sam ćerku!

 • RainDog

  9. jun 2006. at 21:08

  A pazi šta je Blues napisao na svom forumu:
  „Dosao sam samo da proverim ko pise na forumu u vreme utakmica na WC 2006. Bojan_Zivanovic, mungos, robi-bobi… sramota bre 🙂

  Da ste gledali utakmicu, znali bi zasto ce 100 milijardi ljudi (kumulativno) da gleda utakmice na SP. Nemo’ više da vas vidim online u vreme utakmice, a ako budete pisali dok budu igrali naši, ima da vas banujem, na licu mesta 🙂

  p.s. Ako želite da saznate gde sam „nestao“ nedelju dana pogledajte http://www.utp-code.com/users/bluesm…anen-u-srbiji/
  a tek sada ću da nestanem do 9. jula „

 • mish

  9. jun 2006. at 21:20

  Kume nesrećo pa Karasi je četvrtim golom protiv grka u Atini izborio upravo tu majstoricu o kojoj sam govorio. Pašu dobijam sigurno ali za izbore se mnogo plašim mada je to možda preterano.
  Blues je super, tako i treba. U nedelju pkp 15:00 ako nekoga vidim negde na forumu ima da ga ispljujem i pridružim Bluesovoj borbi za mesec fudbala navijanja i opuštanja.