Linkovati … !!!

Ovaj vikend sam proveo u laganom surfovanju . Nisam jednostavno ništa ozbiljnije želeo da radim i to sam nekako verovali ili ne i uspeo. Ne sećam se kada mi je to polsednji put uspelo.

Međutim kao i obično sve se opet završilo pred računarom jer sam ipak u nekoliko navrata ažurirao „Krajinu“. Taj opušteni i neobavezni deo sam započeo uobičajenom vizitom Dedinog bloga , pogledao  Opštinu, Neponovljivo, šta je novo spremio Miff i naišao na Draganu preko preko čijeg bloga sam otkrio i Cyber Cat sa fenomenalnim imenom domena i nekim meni interesnatnim štivom. Pregledam vikendom i Milošev blog, koliko je trebalo Ivani da iskomentariše Blog OPEN 2008 ima li novioh avantura kod Aurore i da li se Aca pokrenuo.  Zatim  nekim neuobičajenim putem dođoh do Draganovog bloga gde sam pažljivo saslušao  njegovu izjavu ubedjen da sam sličan uvod u taj intervju već negde video.

Potom sam „zaglavio“ kod Ivana na forumu, slušao B92 internet radio i nekoliko puta pregledao Vesti, Jutarnji list i moju omiljenu Slobodnu dalmaciju a uspeo sam da pogledam nekoliko dobrih filmova.

Imao sam dosta vremena da pogledam Borbeno, Kulićev blog, šta se novo krčka kod Gage i mrda li moj školski drug Bane i ima li nekakvih novih projekata na umu. Pratim kao i uvek Blogodak, ponekad odem do Blogorole ali obavezno se zadržim na Ključu i na Waywardovom blogu koji je od nedavno na WordPress-u. Pogledao sam o čemu razmišlja Roby, šta je novo na Dejanovom blogu i ima li novosti na Moošemi tako da bi to za ovaj put bilo uglavnom sve. Malo opuštanja na YouTube me opusti kao i muzika sa Radija MISH . Eto tako korak po korak zatvorim krug dodjem do ponedeljka pa krenem iz početka.

2 Komentara