Kurkova najlepša žena na svetu

Tradicionalna godišnja anketa portala „Eonline”
Češka manekenka Karolina Kurkova je u anketi internet portala „Eonline”, u kojoj je glasalo nekoliko stotina hiljada ljudi, proglašena za najseksepilniju ženu na svetu. Drugo mesto je zauzela Bar Rafaeli, dok je treća Andželina Žoli.
– Proporcije njenog tela i lica, zajedno sa velikom energijom, čine je modelom koji može da se uklopi u bilo koju situaciju – ovim rečima je dvadesetčetvorogodišnju Kurkovu, jednu od „Victoria’s Secret” anđela,opisao čuveni modni fotograf Mario Testino.
Inače, prelepa Čehinja je trenutno u vezi sa poznatim ukrajinskim bokserom Vladimirom Kličkom koji kaže da ona nije samo lepotica već zaista prijatna žena.
– Iako obično ja izigravam klovna, ona me zasmejava do suza. Ona je prva devojka kojoj je to pošlo za rukom – izjavio je Kličko.
Drugo mesto na listi najseksepilnijih žena zauzela je izraelska manekenka Bar Rafaeli, koja je doskora bila u vezi sa glumcem Leonardom Dikaprijom.
Pomalo iznenađujuće, treće mesto je osvojila Andželina Žoli, koju su glasači u ovakvim anketama uglavnom zaobilazili nakon dva porođaja. Četvrta je brazilska manekenka Žizel Bundšen, koja se nedavno verila sa Tomom Brejdijem, kvoterbekom Nju Ingland Petriotsa, dok je petoplasirana nezaobilazna glumica Skarlet Johanson.

Autor: A. Novaković | Foto: Beta, AP, Reuters |