Krvava zemlja s groba

TERRA ESOTERICA ZADARSKA ISCJELITELJICA FATIMA TOMIČIĆ TVRDI DA JE MASOVNI UBOJICA IZ JABUKOVCA SIGURNO BIO ŽRTVA ’VLAŠKE MAGIJE’Vlaška je magija jedna od najjačih i najstarijih, a poznata je po tome što se u njezinim obredima koriste čista ljudska krv, krv ženskog mjesečnog ciklusa, mrtvački nokti, koža i kosa

PIŠE TANJA ŠIMUNDIĆ-BENDIĆ

Devet poginulih i dvoje ranjenih mještana srpskog Jabukovca pokraj Negotina epilog su nedavnog teškog pokolja monstruoznog masovnog ubojice, koji je motiv svog stravičnog čina obrazložio djelovanjem crne magije. Ubojica se, navedeno je, požalio kako su neke žene iz tog kraja na njega bacile uroke obredom jednog od najopasnijih crnih vračanja, takozvane vlaške magije, koja po brojnim navodima ima iskonsko izvorište u području oko srpskog Negotina, Ćuprije, Paraćina i Svilanjca.
Riječ je o područjima koja su davno naselili takozvani Vlasi, a oni su u svojoj kulturi, tvrde poznavatelji ove materije, imali utkane mnogobrojne magijske rituale. Jedan od njih je iznimno opasna vlaška magija.

Molitva – jedini lijekFatima Tomičić
Fatima Tomičić, poznata zadarska duhovna iscjeliteljica, u svom se radu susrela s žrtvama vlaške magije, tvrdeći nam kako je čišćenje organizma od posljedica ovakvih djelovanja dugotrajno, iznimno naporno i praćeno brojnim molitvama, jedinim istinskim i pravim lijekom u borbi protiv djelovanja moćnih obreda. Fatima kaže kako su crna magija i prokletstvo vezani čvrstom uzajamnom silom i jedan drugom su uzrok i posljedica.
– Crna magija se koristi kako bi se neku osobu povrijedilo ili učinilo nešto protiv njezine volje, a ide čak i na mijenjanje sudbine. Vlaška je magija jedna od najjačih i najstarijih, a poznata je po tome što se u njezinim obredima koriste čista ljudska krv, krv ženskog mjesečnog ciklusa, mrtvački nokti, koža i kosa, te dijelovi garderobe preminulog. U jednom od rituala obreda vlaške magije koristi se i zemlja sa svježe napravljenih grobova, čak i dječjih, koja se potom miješa s noktima i krvlju. Vlaška magija doslovce od živog čovjeka radi mrtvog, a od mrtvog živog – kaže Fatima, otkrivajući jezive detalje vlaških vračanja koji još uvijek imaju uporište u svom kraju.

Poziv demonima

Nad tako izmiješanom zemljom i krvlju magičar potom izvodi molitve, nakon čega se prosljeđuje ljudima – žrtvama. Sve je to dovoljan, kaže Fatima, poziv silama mraka i demonima na izazivanje zla, nesreće i smrti usmjerenim na osobu nad kojom se ciljano izvodi obred.
– Kod skidanja magije prvo se treba ispitati zbog čega je ona napravljena, iz kojeg dijela prokletstva potječe i kolike je snage. Tek potom se traži način njezina uklanjanja. Svaka je magija uništiva, kao svoju protutežu ima bijelu magiju, donositelja sreće i blagostanja. A nakon skidanja nužna je izrada odgovarajućih zaštita od prokletstva, uroka i crnih magija – kaže Fatima koja je posve uvjerena kako je serijski ubojica iz Jabukovca bio žrtva djelovanja vlaške magije.

Točno u ponoć

Neki magičari za obrede uzimaju zemlju s grobova, dvorišta obiteljskih kuća, neki pak miješaju kamenje, pijesak, biljke, školjkice ili žrtvuju određene životinje puštajući njihovu krv. Ritualno bacanje čini crne magije izvodi se obično u ponoć, na kućna vrata, na automobile… Takva magijska negativnost, kaže Fatima, može utjecati da se osoba u kratko vrijeme doslovce razboli ili poludi, čak neočekivano okončavajući svoj ili tuđi život.

Od povraćanja do smrti

Tijekom rituala magičar svoje misli i namjere utiskuje na određenu osobu, ljude, stvari, životinje, ali i na slijed najrazličitijih budućih događanja. Kod čovjeka magija djeluje na njegovu auru ili energiju, a potom na čvrsto tijelo. Ona pritom izaziva razne poremećaje, primjerice lupanje srca, gušenje, kočenje lica, osjećaj povraćanja, vrtoglavice, ovisnosti, depresije ili jaku agresivnost. Ako agresivnost djeluje duže vrijeme kod opsjednute osobe može uzrokovati najteže bolesti, razne nesreće pa čak i smrt.

3 Komentara