Koristite Naslovi internet kliping!

Da biste na pravi način iskoristili potencijal ovog servisa treba da budete kreativni u njegovoj primeni i da o njemu razmišljate kao o odličnoj osnovi na koju nadograđujete vašu uslugu klijentima i/ili na kojoj bazirate svoje poslovanje kao PR profesionalac. Na taj način angažujete u punoj meri kapacitete servisa.

Ono što vam se svakako najmanje isplati je da ga koristite samo za prikupljanje objava. Time propušte šansu da iskoristite ljudske potencije i znanje i iskustvo koji u njima postoje, bilo da se radi o osobama koje rade u PR odeljenjima kompanija i organizacija, bilo da ste deo tima koji pruža uslugu klijentima. Mesta za kreativno i svrsishodno korišćenje je zaista mnogo.

Najbolje bi bilo da o servisu i radu sa njim razmišljate kao o “multipraktiku”, popularnoj kućnoj mašini koja može da se nađe u više-manje svakoj kuhinji. Od čega se on sastoji? Obavezna osnova je jak, pouzdan, što tiši, … motor koji ima razne kontrole kojima se podešava njegov rad. Na taj motor se priključuju mnogi dodaci koji ga koriste kao osnovu za raznorazne poslove od mućenja šlaga i majoneza, pripreme testa, …preko ceđenja, pasiranja, …do lomljenja leda, pravljenja kotela… varijacije su skoro beskonačne. Uz kvalitetnu i pouzdanu osnovu nije teško razvijati maštovitu nadogradju i širiti oblast poslovanja.

Pročitaj više na izvornoj strani >>