Kleccka Productions

Ako uopšte ima nekoga ko nije našu sramotu video do sada,  evo prilike …  i to jedne od poslednjih. Zhavljujući Darku kao i obično.

Skoro sam siguran da nećemo još dugo gledati ovu smehotresnu olompijadu neukusa i prostakluka namanjenu sirotinji raji u neograničenim količinama i to svakodnevno ( čak i u nekoliko repriznih termina). Isto tako se nadam da će oni koji su nas do sada branili najzad odustati , i hvala im unapred i unazad. Za svaki slučaj.

Strašno je što ovo po ko zna koji put radim, ali jednostavno moram. Zapamtite imena i datum, možda ćete jednog dana shvatiti zašto. Ovo je deo ekipe koja je Boru otela milione ali uz saglasnost zvaničnih institucija države. Dok su oni ćutali a kleli su se uoči svog dolaska na na vlast u pamet, znanje i nadljudsku volju i zalaganje – u interesu građana neko je kao slučajno otimao  a niko ne zna kako. Međutim nisu ti bednici ni približno jadni koliko oni koji su ih tu nama i doveli.

Pričam naravno o pripadnicima demokratske stranke ne želeći ni na tren da pomislim da ova „nedosrana govna“ imaju išta zajedničko čak i sa prljavim čarapama Zorana Djindjića koji ako i jeste bio razbojnik, a  nije, je bio čovek koji je imao viziju i mooda.  Imao je milione nas koji smo bili spremni da uradimo bilo šta. Ne želim da  zaobiđem čak ni opštiski odbor  LDP-a u Boru koji je istu ovu bandu misleći da se bori protiv nje, čak donekle i pomagao, pričajući sasvim suprotno  na svkih petnaest dana, kao u vreme najljučeg totlitarizma i neponovljivog centralizma CK SKJ . Ma pričam o svima jer niko nije uradio ništa osim pukog poentiranja uoči predstojećih lokalnih izbora.

Od kada sam 18. jula 2008, godine objavio prvi montirani video zapis u posvećen borbi protiv novopečenih stručnjaka Saše Mirkovića, Bobana Jovanovića , Dragana Hadži Antića i svih ostalih imenom i prezimenom, nisam primetio da se iko tome otvoreno i transparentno priključio. Gomila sladunjavih i naizgled velikih revolucionarnih pamfleta do danas nisu postigli ništa i ne videh ništa konkretno i direktno usmereno protiv istih osim gomile dvosmilsenih i trosmilsenih navoda da bih na kraju doživeo svojatanje svojih stavova, javnih nastupa i svega i svačega. Zgrožen citatom jednog od svojih komentara od pre skoro godinu dana baš iz usta gmizavaca kojem i ime ne mogu da pomenem … razočaran definitino odlazim u zasluženu  penziju.

Ako je i u interesu demokratije – mnogo je … Jebite se i dabogda vam se zgadilo kao i meni.

rezervni link >> 🙂

5 Komentara

 • darko

  23. maj 2009. at 23:31

  Ma samo sam hteo da se uključim u emisiju i postavim jedno sasvim normalno pitanje. Baš sam podržavao neke stavove. U trenutku sam primetio jedan kadar koji je dokazao da je montaža tj. snimak. Kad je „tabularni“ rekao da ima pitanja gledalaca … to sam puko, kao onaj majmun kad je slon svršio…. Pa šta sam ja marsovac? Ja mislio da sam i ja gledaoc! E pa imate vi vaše montaže imam i ja svoju!! Fut svima koji prave budalu od mene!!!

 • borsky

  24. maj 2009. at 00:09

  Kad bi ja umeo sa takvom „ENERGIŠNOŠĆU“ da pričam možda bi i bio neki faktor …. dotle -ništa. Nemam ti energišćomenti u orgaizmu -nažalost.

 • Armagedon

  24. maj 2009. at 10:35

  Bravo majstore, pa pričali smo svuda po gradu da je emisija snimljena ujutu, a emitovana uveče kao uživo, ali mnogi nisu verovali. Pa svi ti mamlazi su bili u Zaječaru na slavi PŽK do kasnih večernjih sati, a najzanimljivije je to što su na slavi inkognito bili i mnogi borski političari, kao predstavnici svojih stranaka iz Bora. Neki od njih već imaju sklopljene dogovore sa Boškom i Saškom o saradnji u budućnosti. Prati Borsku inicijativu i bićeš upoznat sa detaljima o tome ko je bio na slavi i s kim se dogovara buduća saradnja. Darko care ne odustaj od snimanja njihovih bisera, jer ćemo se uskoro morati podsetiti na sve to da ne bi ponovo zaseli u vlast.