Ja ne zatvaram oči ( Ја не затварам очи )

Ja ne zatvaram oči (Ја не затварам очи)
Borsky ONLINE se priključuje inicijativi ..(Borsky ONLINE се прикључује иницијативи)
Ja ne zatvaram oci nepravda3.jpg
ja ne zatvaram oci nepravda6.jpg
ja ne zatvaram oci nepravda7.jpg

3 Komentara

 • borsky

  10. decembar 2007. at 10:19

  Ne. Kosovo je sastavni deo Srbije ali otvorenih očiju ….
  Rain znam sve što bi ti mogao reći ali i pored toga i pored dosta argumentovanih i nepobitnih činjenica sam se ipak odlučio da se pridružim i podržim ovu inicijativu koja se sastoji u ničemu drugom do u razumevanju onog nevinog i neobaveštenog naroda koji svojim glupostima guramo od sebe sve busajući se u prsa i izvikujući parole.
  Možda sam kriv sam a možda su krivi drugi što ranije nisam razmeo i iako sa malim zakašnjenjem podržavam ove ljude i njihovo nastojanje – bez ikakve rezerve. Toliko sam spreman da istrpim i „platim“.
  Kosovu sam mnogo dao, Kosovo me je mnogo koštalo – zato ne dam Kosovo. Ne dam i tačka.

  Naravno mene niko neće pitati ali moje da kažem svoj stav a stav imam i upravo je takav …

 • alba

  10. decembar 2007. at 19:20

  Kosovo… slazem se da Kosovo treba sacuvati i pokusati sve da se ono sacuva u sklopu drzave Srbije. Treba se boriti za svaki pedalj zemlje …ALI (pocinjem da mrzim to ali) Ko je mogao spreciti raspad bivse YU, ko je mogao spreciti ocepljenje CG od Srbije, ko diktira uslove oko Kosova????… koliko godina treba da trpi Srbija i da se stalno ucenjuje nekim sankcijama , izolacijom i svime onim sto vraca u nazad????… To koliko narod-ljudi trpe je najbolji dokaz na poslednjem Eurosongu kada su svi iz ex YU navijali za Mariju bez obzira voleli je ili ne, to sto je cela ex YU plakala za Tosetom…. to su ljudske sudbine i kvaliteti koji ostaju u nasim dusama i srcima.. Paticemo i za Kosovom ali ono je odavno predodredjeno da se odvoji… NA ZALOST….