Izveštaj o aktivnostima i planovima Udruženja „ISTOK“ iz Bora

U periodu septembar 2010 – decembar 2011

UVOD

Istorijat, Pregled, Program i Poziv

 

Udruženje „ISTOK“ Bor registrovano je 14. septembra 2010. godine, posle razmatranja ideje o organizaciji velikog  IT skupa koji je i održan 7. i 8. maja 2011 u Hotelu „ALBO“ u Boru, a pod nazivom „East Weekend Fest 2011“.

East Weekend Fest 2011

Uprkos mnogobrojnim poteškoćama i otežavajućim okolnostima koje su prisutne uvek kada se u javnosti pojavi nešto novo, manifestacija je po oceni učesnika, predavača i gostiju uspela u potpunosti a obzirom da je to bilo prvo premijerno održavanje čak i bila veoma uspešna. Zahvaljujući prenosu UŽIVO koji je radila E-Televizija, sva predavanja i svaki minut manifestacije ovekovečen je i nalazi se na prezentaciji E-TV na uvid svima koji i sami žele da se uvere u kvalitet, ozbiljnost ali i veliki doprinos za Bor i borane koji je manifestacija ostvarila. Devet skoro jednočasovnih snimaka pogledajte na http://www.live-e.tv/dogadjaji/east-weekend-fest-2011 .

Dodatna ilustracija, u prilog uspeha manifestacije „East Weekend Fest“ u maju 2011. godine najjednostavnije je ispratiti kroz satnicu  i raspored predavanja koji će vas upoznati i sa imenima učesnika koji su boravili 7 i 8 maja 2011 u Boru.

pročitaj kompletan tekst na izvornoj stranici >>