Itd, itd, itd….

TV Bor, emisija “Aktuelnosti”, datum 14.07.2008, vreme 22.00 h. Gost – Koooordinator.

Prvih 26 minuta je uglavnom prošlo tako što je voditelj, uglavnom strpljivo, čekao da kaže nešto više, iako je Gost uporno (u pauzama edukativnih izlaganja) ponavljao: “Pitajte me. Dajte da odgovorim!

Mali osvrt na raniji rad televizije Bor: Kad je Čeda Vasić vodio emisije (uživo), toliko dobro je to radio, da se prosto uživeo u ulogu gosta. Sada, vidimo da se situacija drastično promenila. Voditelji nisu više toliko naporni.

Da nastavimo dalje. Voditelj se , doduše, usudio i par puta da upadne u reč Gostu, ali ipak nije došao do izražaja. Za uzvrat je dobio lekciju o Hrišćanstvu, značaju date reči i obećanja, političkoj nepripadnosti…

Par citata (Gosta – naravno) su veoma zanimljivi:

“…Tijanićevim delovanjem po meni i mojim saradnicima…”, zatim jedna osuda trenutne situacije: “… Niko ne sme ništa da kaže…” (Ovde imam par dokaza ali ne smem da kažem). Doduše pozdravljam sledeće izrečeno: “… Malo je radjeno na marketinškom predstavljanju grada…”

Glavna karakteristika su dugi, smorni, nedefinisani, neusmereni odgovori. TAG-ovi su: itd, A, ovaj, neki, A, itd. Čudno mi je što ne zna koliko Bor ima stanovnika, a svi problemi grada su pali njemu na ledja, iako, opet citiram: “… neće da se bavi DRK-om (društveno korisnim radom), a bogami neće ni šećer da dobije…”

Pitam se, “A” čemu služi predsednik, “A”, veće, menadžer itd…itd…itd…itd…

Dzafer