„Imovinska“ kampanja kompozitora Dinkića

dinkic.jpgEvo do 5 popdne sam pažljivo slušao komentare ocene i mišljenja sedme sile na potez gospodina Dinkića a u vezi pokretanja kampanje „Imovinska karta“. Svi se „ubiše“ objašnjavajući ima li ili nema neko to što je prijavio ili mnogo više.

Naravno da imaju ali te nekretnine, devizni računi i akcije su upisani (jedino osim u slučju gospodina Djelića) na očeve, majke supruge ili prijatelje. Nikome nije palo na pamet da primeti da sva ta halabuka nije imala za cilj temu „imlaju li oni nešto ili ne“ već je u funkciji veoma dobro smišljene kampanje stranke G17 koja se samim tim pojavljuje u javnosti i naletu na birače i njihovo opredljenje pred izbore.

I na kraju jedno kratko zapaženje i preporuka gospodinu Dinkiću. Cenjeni gospodine Dinkiću ukoliko niste svojim aktivnostima i radom kao i učešćem u privatizaciji uspeli da zaradite išta više (na legalan i zakonski način) nemojte se više baviti politkom ni ekonomijom jer Vaša „Imovinska karta“ odaje neuspešnog i netalentovanog političara i ekonomistu. Stoga Vam savetujem da se vratite svojoj velikoj ljubavi muzici jer možda tu bude ipak više uspeha i zarade.

Vaš pokušaj proglašavanja gradjana Srbije glupim je zaista ispod svakog nivoa, pa čak kad je grčevita borba za opstanak na vlasti u pitanju.

4 Komentara