EWF – NAJAVA

Poštovani,
Posle novogodišnjih praznika Udruženje „ISTOK“ Bor, pokreće intezivniju kampanju u predstvaljanju udruženja i velike manifestacije „East Weekend Fest„, koja će biti održana u maju 2011. u Boru. Gospodin Zoran Stanković, izvršni direktor EWF-a je odavno pripremio sve – na nama je da njegov višemesečni rad uobličimo i realizujemo po standardima koji pripadaju ovakvoj filozofiji priprema i realizacije. Pripreme od skoro 9 meseci, ozbiljna detaljna podela na etape u delovanju kao i samog tima u tematske grupe , pažljivi informativni i promotivni rad sa rešavanjem mnogih usputnih poteškoća i sam izbor predavača i gostiju reći će Vam o čemu zapravo govorimo radeći na ovom projektu, ili filozofiji koju je u ime ostalih članova udruženja stvorio RainDog.
Sve potrebne informacije naći ćete na prezentacijama Udruženja http://www.istok.org.rs i same manifestacije EWF http://www.eastweekendfest.com, pa Vas u ime Upravnog odbora udruženjanjenih članova i saradnika molimo za malu promotivnu pomoć, kako bi postigli što više, t.j. kako bi što veći broj Internet korisnika čuo za našu manifestaciju. Vašim malim, možda „minutnim angažovanjem“ upoznaćemo i one koji još nekim čudom nisu čuli za sve ovo sa našim, ali nadamo se i Vašim namerama, i tu će nam Vaša pomoć biti dragocena.
Ono što nismo nigde dosada napisali je da je Opština Bor 6 meseci pre same manifestacije i zvaničnom odlukom, uvrstila EWF u svoj BUDŽET za 2011. godinu, kao i da imamo podršku velikog broja ljudi i udruženja sa EX-YU prostora, na šta smo posebno ponosni. Sredinom januara ćemo krenuti sa oglašavanjem i informisanjem o visini kotizacije i finiširati preostale donatorske i sponzorske ugovore.

Uskoro ćemo za naše goste iz Rumunije obezbediti povratne avionske karte, dodatnu opremu i organizovati sam Festival do sitnih pojedinosti.
Urađeno je preko 30 promo-klipova, a informacija o EWF-u se pojavlila na preko 20 Internet prezentacija gde smo dobili najbolje ocene za sam projekat i način priprema. Ne smemo zaboraviti da naglasimo da smo uspeli da kroz period od septembra 2010, kada je udruženje osnovano i pokrenuta ideja o EWF-u, do danas, izbegnemo tradicionalno osipanje članstva zbog nedostatka tolerancije ili nesloge – naprotiv. Imamo svakog dana sve više članova a organizacioni i Upravni odbor deluju kao kompaktna celina, bez mnogo okupljanja, priče i diskusije. Podela se zna, cilj nam je poznat a po svemu sudeći krug onih koji shvataju našu ideju je sve veći.
Turistički, radnici u kulturi, organizatori nekih od najvećih manifestacija slične tematike u okruženju i mnogi drugi čija reč znači nešto, su uz nas. Budite i Vi.
Očekujemo Vas 7. i 8. maja u Boru.
U ime Udruženja „ISTOK“ Bor,organizacionog odbora EWF-a s poštovanjem,
Siniša Lađević