„Evo mene 2“ Posle godinu dana novi domen

„E moj Siniša, šta si dočekao, prošao si svuda i vratio se kući svojoj živ i zdrav, a sad čekaš da kao zadnji seronja umreš ili od gladi, ili od nekakvog virusa, a da uopšte ne znaš ni da naslutiš. od čega treba da se braniš …

U međuvremenu domen borrsky.com je zamenjen novim i to je ovo što treba da znate. Tu su svi postovi od marta 2006. prva godina blogovanja je nažalost hvala stručnjacima, izgubljena.

Nije da nisam fasovao i konzumirao raznorazne viruse ali ovaj mi nekako dođe najinteresantniji.

Onomad komšija sa prvog sprata, da prostite, taj i taj sa prvog sprata rikno od upale pluća, znam ga, pili smo pivo ispred prodavnice letos, ili komšinica (imenom i prezimenom) umrla od komplikacija sa štitastom žlezdom, i nju sam znao, radila na šalteru u RFZO, ali ovo sad novonastalo stanje me dovodi do dileme, pre svega zbog izveštavanja i saopštenja koja su pomalo u svađi … uglavnom.

Sinisa Ladjevic BLOG

Kako god mislim da je sve pomalo i pomalo više naduvano i omnizloupotrebljeno pa smo gledajući sa pristojne distance (kažu ljudi) svi ispali, i još uvek delujemo kao gomila ćoravih i sakatih ovaca, ali po svemu sudeći kraj i ovom čudu se nazire pa ćemo detaljnije posle svega …

Mi smo takvi ljudi, treba u rat, nema problema, treba u sklonište, opet sve ok, treba razvod, sahrana, lekovi, terapija, porez, Vučić, Dačić, Vulin, ma nema problema, samo promenoš kanal i gotovo, ali ovo tajnovanje u interesu mira, stabilnosti i zaštite građana je baš ono to se kosi sa našim mentalitetom.

Kaže jedan stručnjak, oni su, kaže najobrazovaniji i studiraju 10 godina, tj. ZNAJU ŠTA treba. Dobro to sa studiranjem, ja znam ljude koji su studirali isto toliko ili nisu uopšte nisu a diplome imaju, međutim o ničemu nemaju pojma, osim kad im neko ne napiše da pročitaju.