Društvena mreža potpuno promenila izgled

LinkedIn odnedavno pripada kompaniji Microsoft i, iako nema promena u načinu rada, izgled poslovne društvene mreže je potpuno promenjen. Sad LinkedIn više podseća na Facebook i ima poredak objava nalik NewsFeed-u najveće društvene mreže.

Microsoft kupio LinkedIn

Ali nije promenjen samo izgled stranice sa objavama. Veliku promenu doživela je i profilna stranica korisnika, a sad broj veza tj. kolega može lako da se nađe uvek u gornjem levom uglu. U statusnu traku pri vrhu su izvučene opcije koje su sad preglednije, a crveni kružići s brojem u sebi jasno će vas obavestiti da postoje novosti koje biste trebali da pogledate klikom na njih.

Grupe, učenje, kursevi, reklamiranje, kreiranje oglasa ili pretraga poslova sad su objedinjeni sa još nekim akcijama u okviru „Work“ padajućeg panela, s kojeg ima možete brzo i lako pristupiti u svakom trenutku iz svakog menija i dela sajta.

Vizuelno je LinkedIn sad čistiji, što bi umetnici rekli „kompozicija mu diše“ i stvarno je lakše snaći se u moru opcija i obaveštenja koja svakodnevno stižu. Olakšano je i „lajkovanje“ objava, jer je piktogram palca nagore povećan, a promenjen je i izgled i funkcionalnost „Messages“ odeljka.

Čistije, lepše, funkcionalnije i jasnije su reči kojima bismo opisali novi LinkedIn interfejs i što se nas tiče palac gore za ovu promenu!

Izvor: MONDO