dragandabic.com

Na šta smo sve spremni kako bi došli do nekog poena, dinara – dolara više… ili makar do bolje, ubitačnije pa makar i lažne vesti?

Čitali ste ovih dana uglavnom sve vezano za prezentaciju kojom se koristio gospodin Karadžić u periodu svog „alternativnog“ identiteta. Tamo možete što šta pročitatai i nije mali broj baš korisnih informacija. Očigledno da je Karadžić vreme skrivanja i tihovanja poklonio jednoj novoj dimenziji istraživanja koja ga je pripremila za nova iskušenja pred kojim se svakako nalazi u narednom periodu.

Slobodno kretanje i trud da se drugima pomogne su karakteristike samo onih koji umeju da iskažu svoju nesebičnost ili pokajanje, ali kako god da je bilo i kako god da će biti, nije zaslužio da se na konto njegove nesreće drugi promovišu ili čak bogate.

Naime pojavila se prezentacija www.dragandabic.com i predstavljena veoma nevešto kao njegova privatna prezentacija. Na njoj su slike koje smo mogli videti posle hapšenja ali to nije sve. Koristeći se servisom Who is? dolazimo do senzacionalne gluposti i bezobrazluka autora ove prevare jer tamo lepo piše da je domen registrovan 22. jula 2008 godine.

Braćo Srbi jadna nam majka, ima li našoj gluposti, alavosti i nekontrolisanom koristoljublju kraja?