Domudilo

Piše: Darko Lađević

Od kada se po raznim internet diskusijama provlače  privatne stvari, porodice i članovi porodica i sve u vezi njih, nije bilo toliko nebuloza kao zadnjih nekoliko nedelja.
Da podsetimo. Pojedinci  obojeni svojim stranačkim bojama koje su se kao najveće zlo uvukle u naše živote, kreću i kampanju  koja  nikako ne može drugačije da se okarakteriše nego kao debilizam i totalno pomračenje svesti. Ljudi se zadovoljavaju sitnim onanisanjem  po nečijim sudbinama ovakvim ili onakvim. Ne  gledaju dalje od svog deformisanog i do zla izopačenog nosa, koji samo može da  omiriše  odredjenu definiciju sa višeg nivoa. Svršavanje, kada se nekome udari minus  pa makar to bilo i u najobičnijoj diskusiji je došlo do vrhunca. Njihova sabraća po njuhu  takodje drkaju dok sve to gledaju/čitaju kroz magično ogledalo. Sistem je bez sistema. Glave bez mozgova. Tela bez duše. Bitke bez srca. Budaletine lutaju i lupaju. Lutalica i lupadžija je sve više.

Oni pametniji i stručniji su na glavnim magistralama. Nekoliko puta centifugovani i isprani  šetaju  slobodno. Pričaju i kritikuju. Njihovo mišljenje je jedino i ispravno. Masa klatiglavaća im bezrezervno veruje. Dobar glas daleko se čuje. Čulo se i dodjoše drugi da dotuku ono malo zdrave pameti što je ostalo. Sabraća po inteligenciji su se uigrala dobro. Sada se i na talasima lokalnih medija emituje beskonačna spirala gluposti i uvreda.

Dragi moji, ako neko proguta neuspele abortuse i nedojebane nimfe sa sve njihovim recitacijama, nemam ništa protiv. Za razliku od mnogih, cenim svačiji izbor i opredeljenje (što nije slučaj sa nekim napomenutim) i nikada neću osudjivati ili na bilo koji drugi bezobrazan način koristiti razne privilegije da pljujem po njima.  Ne, svi smo mi u istim govnima i pitanje je samo kada će nas sopstvena govna pojesti.
Sateliti i privilegovani se i danas oglašavaju. Pored svih kritika (a ne očekujem da se neko obazire na ovo lupetanje) koristim svoju privilegiju da na ovom prostoru za pisanje kažem šta hoću.

I neka se svi jebu u dupe i neka me svi ostave na miru. Neka idu da drkaju tamo gde ih niko ne vidi i ne sluša.
A kad smo kod gledanja i slušanja….
Opet  videsmo u stvari čusmo kako je opet zloupotrebljena nečija sudbina za sticanje bilo kakvih poena. Pa ne mogu da verujem da je famozni Koncert (izvini Zdravko ovo nema veze s tobom, tebi svaka  čast. Puno tvojih pesama je obeležilo moju mladost) odložen jer su sredstva potrebnija maloj Sari. Pa naravno da tu treba pomoći. Ali ovo je vrhunac bezobrazluka i ljudske gluposti, ponovo koristiti sudbinu ove devojčice u ko zna kakve srvhe. Ako treba svako od nas bi pomogao koliko god može.
Ovo je vrhunac nebulo-degeneričnog-izgubljenizma. Sva gospoda koja koriste ovakve stvari za javno izražavanje neka dobro počeškaju čelo, ako ga uopšte i imaju. O mozgu i da ne pričam. Uredjivanje, bilo čega – od običnih foruma do televizijskih emisija, i izjava postalo je proizvod upravo ndi-izdrkavanja. Milo čedo mešavine ovakvih genetskih grešaka se sprema da obuzme sve delove našeg života.  Zar opet treba neki cirkuzanti, budaletine i lupadžije da Vam pričaju kako da živite i razmišljate, i šta treba da uradite – naravno ako ne bude kasno. Što se mene tiče neka se svi nose u pizdu materinu, jer ili ćemo se opametiti i udružiti ili nas ne treba biti.

U stvari očekivao samo da neki nemaju mozga, bilo da je manji od 0,30 mm ili da je čedno smiren, ali ovoliko nisam.