Čarobni svet CIEAURA proizvoda

Sponzorski tekst

Gotovo sam siguran da me je teško „nečemu privesti“, svakakvom neproverenom iformacijom oduševiti ili zainteresovati pa bilo da se radi i o najpromućurnijoj marketinškoj kampanji, ukoliko izvorni impuls ili informacija nema za početak svoju čvrstu podlogu,  pristojnu definiciju i na kraju krajeva, bar nekoliko refernci koji će me samim tim navesti na ispitivanje i pokrenuti u meni malog lenjog crva -istraživača koji polako ali sigurno kad tad dođe do istine, pa što bi naš narod rek’o: „Kom’ opanci kom’ obojci“.

Život nas gasterbajtera u , kako se to lepo u medijima naziva dijaspori, donosi nam pregršt iskušenja a ponekad ne baš prijatnih iskustava. Neretko željni svega i svačega ulećemo „grlom u jagode“ što zbog želje za ličnom promocijom, što zbog što bržeg sticanja materijalnih dobara, pokušavamo sve i svašta ne bi li pored redovnog posla, nekim dodatnim obogatili svoje riznice i trezore ali je pravih mogućnosti veoma malo, a i taj mali broj pravih je često teško dosegnuti, biti u pravom trenutku na pravom mestu, i na kraju bar delom onu pravu iskoristiti. Jedan od razloga verovanja u sve i svašta su naše urođene ili napornim radom stečene zdravstvene smetnje  i bolesti kojima i pored velikih ulaganja ne uspemo da nađemo adekvatan lek.

Moja priča o proizvodima CIEAURA počela je pre oko godinu dana, kada sam o holografskim čipovima pročitao par informacija u meilu koji mi je poslao vlasnik firme u Švajcarskoj, za koju povremeno i danas obavljam neke poslove. Moj otac je tada još uvek bio živ pa sam u želji da njegov oporavak učinim što boljim i bržim razmišljao i o čipovima koji se jednostavno nalepe na određenu tačku tela i – deluju. Upravo tako- deluju. Nažalost u slučaju mog oca čipovi su stigli prekasno i možda to sebi nikada neću oprostiti ali jednostavno njegov organizam više nije želeo da reaguje nije prihvatao- bilo je kasno.

U Cieauri kažu:

Vibracije prisutne su u svakom aspektu prirode. Svaki elektron, atom, molekul, ćelija, tkivo i organ vibriraju na sebi svojstven način. Istraživanja pokazuju da svaki od miliona molekula u ćeliji vibrira.
Kada Vaše vibracije nisu u ravnoteži, mogu se javiti bolest, zamor ili drugi simptomi.
CieAurini transparentni holografski čipovi ne prodiru u kožu, što znači da ništa ne ulazi u telo… Ovi holografski čipovi su 100% bezbedni i na prirodan način dovode u ravnotežu energetski tok Vašeg tela.

Ne budem lenj.  Proizvode koje sam dobio proučim pa krenem da ih i testiram.
Opisati moje oduševljenje čipovima koji daju dodatnu energiju,
PURE ENERGY PLUS,  koji na prirodan način poveća dotok energije i poboljšava uravnoteženost i mentalnu sposobnost u toku dana i pored  upozorenja ili bolje reći preporuke: ( Ne očekujte nagli priliv energije – niti nekakav slom), je bilo neočekivano ali snažno .
Drugi proizvod o kojem ću govoriti je Rest Quiet koji  ne uspavljuje već omogućava dubok i miran san bez ikakvih lekova ili drugih dodatnih medikamenata uz Rest Quiet ćete se naspavati i probudite se sveži i odmorni!
A za današnje nabrajenje i predstavljanje fenomenalnih i revolucionarnih proizvoda Cieaure izdvojiću još Pure Relief holografski čip koji rapidno smanjuje ili eliminiše bol preusmeravajući energetski tok tela kroz prirodne meridiane Vašeg tela.

Svi proizvodi sadrže detaljna uputstva o mestu postavljanja odnosno lepljenja uz preporuku da treba piti što više vode kao i upozorenje da žeđ koja se javlja ne treba da vas alarmira ili iznenadi.
11. februara u Beogradu je Cieaura EUROPE održalja javnu prezentaciju u hotelu Holiday INN na kojoj su pored predsednika komanije Jerry Yerkea prisustvovali Managing Director of CieAura EU Barbara Podgorsek i Damir i Zvjezdana Kuzminski najveći ditributeri Cieaure za Evropu, koji su održali niz predavanja i prezentacija uključujući i najnoviji proizvod  Cieaura narukvica (CX2 plus) koji od tada i sam nosim oduševljen nizom promena u svojim organizmu prilikom uobičajenih dnevnih aktivnosti. Svežiji, koncentrisaniji uz više  energije obavljam svoje poslove, koje se nekad protežu i na 14 sati dnevno sa potpunom lakoćom.
Interesantno je naglasiti da je Nacionalna košarkaška asocijacija NBA odnedavno potpisala ugovor sa Cieaurom i da svi igrači nose CX2 plus narukvice na svojim utakmicama i javnim nastupima.

Toliko za ovo prvo predstavljanje ovih fenomenalnih produkata koji zaista daju rezultate kako god da to nekome sa strane izgledalo. Nije se teško uveriti se i sam. Pišite ili nabavite sve iz programa ove velike kompanije jednostavnom posetom web prezentacije CIEAURA i narudžbinom koju je veoma lako obaviti uz obeveznu predhodnu registracij, javite nama se na  cieaura [at] damirkuzminski.com ili jednostavno pozovite sedište Cieaure u Bazelu i gospodina Kuzminskog na +41 79 903 33 85 i sve ostalo će na vaše zadovoljstvo biti veoma brzo i efikasno organizovano.