Borsky na Blog OPEN-u 2008

Može li se, osim slikom naravno, potpunije opisati ono što sam doživeo u Boru u subotu i nedelju 4. i 5. oktobra. Najzad sam imao čast i zadovoljstvo da sretnem pa čak i upoznam velika imena evroske ili balkanske blogosfere. Zahvaljujući fenomenalnoj organizaciji i opuštenom rasporedu bilo je dosta prilike za to pa sam razmenio nekoliko reči sa gospodom Oliverom Gassnerom, Robertom Basicem, Milojem Sekulićem, Dejanom Vesićem .

Borska Internet organizacija „BITNO“ je odradila fenomenalan posao i siguran sam da su svi zadovoljni otišli iz Bora. Zahvaljujući Rain DOG-u, Dedi, Walteru i ostalima bilo je uživanje prisustvovati a imao sam i posebno zadovoljstvo da se upoznam i sa legendarnom Aurorom Borealis . Naravno tu je bilo dosta poznatih i priznatih imena ali jednostavno nisam imao prilku da ih više i lično upoznam. Pogledajte par fotografija sa manifestacije na kojima takodje  možete videti i Dragana Varagića, Tatjanu Vehovec i mnoge druge ….

Napravio sam gomilu fotki, možda čak i previše video zapisa pa ćemo se malo pozabaviti time i napraviti nešto na nivou same organizacije. Prvi video klip je postavljen na Bor-grad INFO.

8 Komentara