BlogOPEN 2010

Ovogodišnjem BlogOPEN-u sam prisustvovavo zbog privatnih obaveza veoma kratko, … nažalost. Ne znam da li bih se, i da sam ostao duže uklopio u preostali deo programa obzirom na situaciju u svom okruženju i svakako zbog toga žalim. Gomila obaveza i nekih privatnih briga mi ipak nisu dozvoljavale da se opustim i ispoštujem program i kompletnu manifestaciju do kraja, a ovogodišnji SocialOPEN TO svakako zaslužuje. U svakom slučaju prezadovoljan što sam mnoge sa kojima se online poznajem već nekoliko godina najzad upoznao uživo i proćaskao.

Nisam primetio nikakve podele, nikakve velike i male, o kojima je uoči BO bilo govora unazad nekoliko meseci a ni neku izraženu liniju na uticajne i one druge. Jedina uticajnost koju sam i svojom kamrom ovekovečio se ogledala u tome što su Eniac i Torbica mogli da degustiraju čuveni slovački (sponzorski)  kulen pre dogovorenog termina  i što je DedaBOR umesto 30 minuta mogao da priča koliko je hteo —tj. koliko je to hteo Blogowski. Pomalo razočaran što posle odličnog  predavanja koje je održao Ivan nije bilo ni jednog jedinog pitanja krenuo sam sa NenaBOR prema Boru.

Zoran (@RainDorBor) i Radmilo (@leconty) su ostali nešto duže i njihova maršuta je bila nešto drugačija a iz slika izveštaja i video zapisa vidim da je ovogodišnji BlogOPEn ipak bio najuspešniji do sada iz više razloga. Veliki broj učesnika, precizna organizacija, izražajna druželjubivost i pristupačnost među prisutnima i veliki broj odličnih predavanja uz orginalne detalje u samom programu. Čestitike Tanji Marku i Peđi, uz poziv da se svi opet vidimo na East weeken Fest-u koji je za sve Vas i nas priredio i organizovao izvršni direktor manifestacija Zoran Stanković.

Hvala svima na predivnom druženju, meni i @NenaBOR je i toliko bilo sasvim dovoljno da vidimo koliko ste napora, truda i zalaganja uložili da BlogOPEN-a ipak bude i ove godine. Uspeli ste ….. i više od toga, napravili po meni, najbolji BO do sada.

I ove godine smo se potrudili i napravili mali blic pregled barem onoga čemu smo prisustvovali a uskoro ćete videti i kompletnu prezentaciju East Weekend Fest-a koju je fenomenalno odradio uz zahvalnost BO izvršni direktor EWF-a Zoran Stanković.

2 Komentara