Blog Open 2008. u Boru

Ovogodišnji Blog Open održaće se u oktobru, Boru, gradu najuticajnijih blogera Srbije, a za sada se zna da će na njemu učestvovati dva najuticajnija blogera iz Nemačke: Robert Basic i Oliver Gassner, sa predavanjem pod radnim naslovom: “Blogs and the World Revolution”.

Blog Open 2008. organizuje Borska internet organizacija, a deo aktivnosti će se odvijati i u Brestovačkoj banji. Program još uvek nije definitivno utvrđen, a organizatori vas pozivaju da date predloge o tome koga biste voleli da čujete na ovom događaju.

Pored nemačkih blogera, učešće je potvrdio i Saša Radojčić koji će sa Banetom Dimitrijevićem govoriti o književnosti na blogu. Takođe, poziv je upućen i Bobby Voicu koji bi trebalo da govori na temu “Blogging and making money”, ali se još uvek nije javio da potvrdi učešće. Ukoliko imate predlog ko bi još mogao da govori na temu zarađivanja blogovanjem, slobodno ga podelite sa organizatorima, potpuno su otvoreni za sve predloge, sugestije i savete.

Do oktobra ima još vremena, a ITD će vas blagovremeno izveštavati o svim novostima u vezi sa ovom zanimljivom manifestacijom.

Zvanična prezentacija Blog Opena: http://blogopen.eu/

Izvor: IT dogadjaji

7 Komentara

 • RainDog

  31. jula 2008. at 18:14

  Samo da dodam, zna se i za Petera Stoykova i Slobu Markovića, plus neko iz Hrvatske.
  A evo ekskluzivno za tebe, pokušavamo da dovedemo još jedno značajno ime za koje čitava srpska blogosfera zna, ali ga čuvamo kao „tajanstvenu ličnost“ i organizovaćemo verovatno neku zezalicu sa pogađanjem tajanstvene ličnosti ili tako nešto.

 • borsky

  31. jula 2008. at 18:33

  Najzad malo opuštene i neobavezne kreativnosti. Svaka čast. Ja imam jedan predlog. Možemo li da dovedemo još neke ljude koji bi mogli da pomognu finansiski naš projekat (kroz fomu sponzora) a sa druge strane i da održe predavanje o zdravom načinu života i nekim interesantnim i zaista neverovatnim proizvodima koje plasiraju.
  Ne znam kakvo je raspoloženje da se nešto u tom pravcu doda manifestaciji ali zasigurno znam da ih prate stotine hiljada blogera širom Sveta a igrom slučaja sam sa jednim visoko kotiranim članom te zajednice kao i njegovom porodicom u perfektnim odnosima …
  Neću biti on line posle 20:00 jer je sutra ovde praznik pa večeras odoh malo u brda ali mislim da treba razmisliti do subote popodne kada ću ponovo sesti za kompjuter pa da organizujemo ili barem pokušamo.
  Konkretno radi se o veoma razgranatoj mreži prodaje i promocije HERBALIFE proizvoda, a njihova ciljna grupa je od nedavno Srbija a po mojoj skromnoj i usvojenoj preporuci – istočna Srbija.
  Rain ako imaš nešto na ovaj predlog ja sam još oko sat ovde pa se možemo čuti.

 • RainDog

  31. jula 2008. at 19:10

  Što se predavanja i predstavljanja u okviru zvaničnog programa tiče, tu mogućnost ima samo generalni sponzor. Ostali veći sponzori imaju mogućnost podele svojih reklamnih materijala tokom manifestacije, a možemo da se dogovorimo oko eventualnog štanda u holu Doma omladine (što je na neki način i zgodnije i bolje od predavanja) na kome bi se predstavili. U svakom slučaju, za konkretne detalje možeš da mi se javiš na mail.

 • borsky

  1. avgusta 2008. at 14:01

  Dogovorio sam se sa ljudima iz „Herbaplanet“-a i biće sponzori kroz drugi sponzorski paket i sad ostaje smo da nam date mogućnost i način da noovac uplatimo.
  Zar niste predvideli mogućnost sponzorisanja iz inostranstva.
  @Rain komentar nije bio odobren jer još uvek to radim a ne znam zašto. Javiću se ovih dana oko konkretne zamisli koju bi „Herbaplanet“ sproveo u okviru manifestacije i proslediti ti banere i logotipe.