Ana i Novak su najtalentovaniji i najlepši par

Londonski list „Obzerver“ proglasio najlepši teniski par današnjice

Najbolje srpske teniserke Jelena Janković i Ana Ivanović odigraće sutra, rano ujutru ponašem vremenu, prve mečeve za poene na turniru u Sidneju (600.000 dolara). Jelena, koja se žalila na povredu tokom „Hopman kupa“ u Pertu, oporavila se za meč sa Tatjanom Golovin, dok je Ivanovićeva za rivalku imala Francuskinju Viržini Razano, ali u fokusu svetskih medija juče su bili Novak Đoković i Ana Ivanović.

ana-novak-v.jpg

Autor: Z. Kecman | 08.01.2008 – 19:32 – Blic ONLINE

„Gardijan Obzerver“ doneo je velike intervjue sa, kako piše u londonskom listu, „najtalentovanijim i najlepšim teniserom i teniserkom sveta u ovom trenutku“.
– Oni su zabavni, harizmatični i ako se kojim slučajem dogodi da se zbliže i jednog dana imaju decu, ostali nemaju čemu da se nadaju – šaljivo u uvodu konstatuju Ema Džon i Adrijan Divoj, reporteri britanskog lista.

Novak ima više stila od Federera
Za Đokovića kažu da je bio čovek broj jedan u muškom tenisu 2007. i da je imao nešto više od Federera.
– Možda je Novak izgubio finale US Opena protiv Švajcarca, ali uz skandiranje Marije Šarapove i podršku glumca Roberta de Nira u loži, potvrdio je da ima nešto što Federer nema, bez obzira na razne kombinacije sakoa i pantalona koje nosi – stil!
Đoković nema lepo mišljenje o izgledu kolege Nadala.
– Ko ima najbolje telo od tenisera? Rekao bih Paradorn Srišapan. Mislim da je najbolji. Bolji od Rafe? Rafe, ne. Ne dopadaju mi se figure kao što je Nadalova – rekao je Đoković, dodavši da ga zanimaju isključivo devojke.
Kao svoju lošu naviku naveo je nepravilno disanje tokom meča. Razlog je bila i devijacija nosa, a operativni zahvat je obavio 2006. u Italiji.
– Bio je to najgori period u mom životu.Tri dana sam jedva disao, ali hirurg je bio Italijan, čovek koji dobro zna svoj posao. Čuo sam da je operisao Paola Maldinija, čak i bivšeg premijera Berluskonija. Znači da je tamo čuven, čim je radio na tako čuvenim nosevima – primetio je duhovito Novak.
Đoković je još jednom ponovio da je samo prijatelj sa Šarapovom i da mu je najbolji prijatelj iz kruga tenisera Endi Marej, a kada bi konačno sreo Pita Samprasa, posle desetak minuta zbunjenosti, pozvao bi ga na partiju tenisa, da bi na kraju pohvalio Anu i Jelenu.
– Ana je fantastična devojka, jedna od najlepših koje sam upoznao. Ima jaku ličnost, vrlo je mirna i pozitivna. I lepo izgleda! Osmeh joj je predivan, gde god se pojavi, privlači veliku pažnju i respekt. Često smo trenirali zajedno. Uzimala mi je po koji gem. Ko je bolji, ona ili Jelena? Ne znam, obe igraju sjajan tenis – kaže Novak.

Jedan komentar

  • marija

    30. jun 2009. at 23:11

    nole i ana su divan par ja kad bi imala srece da upoznam novaka i da budem u nijenim godinama ja bih pristala .nole preljepsi a ti ana si svarno divna i pametna cura.