„Amaro Drom“

Orekestar „Amaro Drom“ uskoro u studiju.

pre svega štim

Skoro već godinu dana družim se sa momcima iz orkestra „Amaro drom“. Njihovo muziciranje je upravo ono što svi očekujemo kada sa društvom izadjemo negde u želji da se opustimo i priuštimo sebi par prijatnih sati izaboravimo na svakodnevne brige, probleme i obaveze.

Frontmen orkestra Gavro Nikolić koji potiče iz porodice muzičara je jednistven i neponovljiv u svom stavu da se muzikom može baviti samo onoliko koliko smo u stanju da je volimo i razumemo. U vremenu kada je Balkan Gipsy Sound, „tražena roba“ po evropskim lokalima „Amaro Drom“ neguje najjedinstveniji i najpitkiji način prezentacije stae ciganske muzike koja vas opusti i razveseli toliko snažno da bar na trenutak i sami poželite da budete deo te muzike i deo te scenografije.

Ovih dana biće postavljena i web-prezentacija ovog orkestra a uskoro će se pojaviti i CD.

Posle par poseta splavu „Crni panter“ koji su se dogodili poprilično davno i evo skoro ima od toga deset godina nisam doživeo ništa slično- Milsim da prvom prilikom to treba čuti. Pozdrav i živeli

4 Komentara

 • Borsky

  16. februar 2007. at 13:55

  Još ne ali uskoro će imati …. Otkud ti Pele, baš si me prijatno iznenadio.Zašto pitaš za vezu sa televizijom?

 • Pele

  17. februar 2007. at 17:47

  Nisam ni znao da imaš blog, tek sam juče video.
  Znam da postoji romska televizija u Srbiji koja se zove isto kao njihov orkestar i tamo su prikazivani razni izvodjači, muzika uglavnom, pa rekoh da vidim dal imaju veze jedno sa drugim…

 • borsky

  17. februar 2007. at 22:32

  E tu neka veza i postoji ali ne smam mnogo da pričam o tome , jednostavno poseti njihov blog pa ćeš saznati svi istinu….