Мир Божји Христос се роди – Ваистину се роди

Драги пријатељи ХРИСТОС СЕ РОДИ.

Ево нам најрадоснијег празника и дана када славимо рођење Исуса Христа. Ево нам радости, љубави и среће која нам испуњава душу, улива веру и наду да ништа није и не може бити важније и вредније од вере, поштовања, међусобног разумевања и љубави.

Вера није само вера у Бога већ поред љубави најпресуднији мотив и покретач који нас води кроз живот у добрим и лошим временима какво нас је управо задесило.Покушајмо да покажемо и пружимо другима што више доброте и љубави која ће бити награђена благостањем и задовољством. Покушајмо да то урадимо макар на силу у тренутку када је ретко коме до радости и весеља али покушајмо … Верујте да ће бити боље јер понекад , кад само Вера остане дешавају се чуда.

Драги моји срећан вам најрадоснији хришћански празник Божић. Све најбоље.

Ваш Борски

2 Komentara

  • Nena

    9. januar 2009. at 03:02

    Vera je nesto sto sto zivi u svima nama,sto nam daje snage i volje da nastavimo dalje u trenutcima kada nam je najteze,kada pomislimo da smo sve izgubili i da je svemu dosao kraj.Bog je taj koji nam krci sve prepreke u zivotu i izvodi nas na pravi put.Steta je samo sto ga se uglavnom setimo kad nam je jako tesko a zaboravimo u onim lepim trenutcima naseg zivota.Za razliku od nas,on nas nikad ne napusta,i sve nam prasta.

    Vaistinu se rodi!